fredag 23 maj 2008

Gulligt paket

Det hände en smärre olycka med med yngsta dottern i onsdags. När hon smällde handen i ett fönster på dagis så det gick sönder skar hon upp handleden. Vi åkte till farbror doktorn för att sy men bedövningen ville inte ta. Då limmade man ihop såret och lilla H skulle ta det lugnt några dagar. Lugnt.... det är inte det lättaste om man är 4 år och har massor av leklust och spring i benen. Igår var vi hemma, (första vabdagen detta läsår) och på eftermiddagen höll såväl flickan som jag på att klättra på väggarna. Vi åkte till Kupolen och köpte en present till helgens kalas.
Det var så söta kartonger på Lindex. Vita med tryckt knypplad spets. Vi satt på ett rosa band eftersom det är till grannprinsessan.

Idag har H varit skolflicka i mammas skola. Pust det är inte lätt att vara både mamma och fröken samtidigt.


Supertrevlig helg önskar jag er och hoppas att alla mammor får en extra fin dag på söndag!
Kram A

2 kommentarer:

Nämnkarls sa...

Stackars H, krama om henne från mig.

Kram A

Smultronstället sa...

Hallååå

Nä men ojojoj här händer både de ena å de andra..Hur e d me H nu då,lilla gumman, vad oturligt,tur att det verkar gå bra iaf..

Å kille...fniss värsta bästa paparazzi alltså..nu går ingen säker alltså...gu va gulliga de ser ut...spännande...fortsättning följer..hoppas jag som e sååå nyfiken..hihi.

Må så gott och ha en bra vecka
Kramar M