fredag 5 september 2008

Rönnbär, kuddar och det stora landet i väster

Det är så himla fint med rönnbär nu på träden nu. Gott om dem är det också på sina håll.Jag var ut och plockade några och lade på en bricka. Det är mysigt att tända ljus inne när det är ruskväder och lite småförkylt.Kuddarna på våran säng kommer från farmor. Hon tillsammans med pigor och andra släktingar odlade och beredde lin som de sedan vävde av. Vi har så det kommer räcka i flera generationer.Den broderade rönnbärskudden med texten Bara fem minuter tycker jag så mycket om. Man kanske borde ta en femminutare om dagen...Den andra kudden har den broderade texten God Natt. Den är öppen så man kan lägga i pyjamasen i den men jag har en kudde i den.Vi har beställt en resa till USA. Vi skall åka till North Carolina tillsammans med en spelgrupp i en vecka. Därefter fortsätter vi till Las Vegas, Grand Canyon, San Francisco, highway 1 till Los Angeles i ytterligare två och en halv vecka. Det känns otroligt spännande att vi fem, som bara har gjort en enda charterresa utomlands tillsammans tidigare, skall få åka till det stora landet i väster.
Jag med min lilla blogg har fått en ytterligare award från Hem och lycka. Tack snälla rara!
Jag skickar den vidare till:

Smultronstället för det är den mest konstnärliga och kreativa människa jag känner
Majsan shabbychic för en trevlig affärinnehavare och rolig person
Nämnkarls för en alltid lika possitiv och rolig inställning till det mesta
Älfgärdet för sin fingertoppskänsla för gamla ting
Mig och Alice som driver en fantastisk butik och bjuder på roliga episoder på bloggen
The winner can put the logo on their blog. Link the person you received your award from. Nominate at least 5 other blogs. Before listing the nominees, give a brief reason why you choose them. Put links of those blog on yours. Leave a message on the blogs you have nominated.

Ha det fortsatt höstgott!
Kram A

3 kommentarer:

Nämnkarls sa...

Hej Vännen!
Kul att du nämner vår blogg med jämna mellanrum, själv lider jag av bloggtorka för närvarande, mest beroende av tidsbrist. Vilka fina linprylar, kul att du ska till det stora landet i väst.
Jag ringer vad det lider...
Kram A

Smultronstället sa...

Heeej!

Tack för den fina awarden,det värmer.

OOOO såå kul att åka till USA det är ju sånt man vill göra någongång här i livet. Spännande att se så många platser,gud så mysigt.

Må så gott!
Kramar M

Där Rosor Aldrig Dör sa...

Hej A!
Vilka fina kuddar du visar!! Den med rönnbärsbroderi faller mig extra i smaken, så himla söt!!

Låter som ni ska iväg på en trevlig resa, de blir säkert mäktigt & minnesvärt.

Kram kram från B