söndag 15 mars 2009

Nöjd och glad


http://www.svd.se

Väl hemma igen efter en rolig och givande helg i huvudstaden. Jag är nöjd med både arrangemanget och vistelsen. Min favorit vann. Heja Malena du är otrolig!

Idag har vi ätit buffalo wings, mums, hemma hos storebror med familj och en shoppingtur hann vi med innan vi åkte hemöver.

Med hopp om en trevlig arbetsvecka!
Kram A

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej AK!
Jag fann mycket sevärt idag, fyra nya bloggar.Vilket jättefint dock-skåp, men oj, så mycket knåpgöra och slantar som har investerats.
Hoppas att lilla H är försiktig.
Det var underbart att Malena vann, vilket suveränt framförande, och en härlig melodi.Den tror jag ryssarna kommer att uppskatta.
Gekå

Karin Lindström sa...

Hej!

Jag kom just på att jag inte svarat på din fråga i min blogg. Tack för titten hos mig och din rara kommentar förresten! Jag skulle fråga min man om vårt köksgolv och så föll det helt i glömska! Det är vita och ljusgrå plattor som kallas kvartsvinyl. Ganska fint, men inte så tåligt. Fläckarna syns direkt och så blir det gärna repor i det. Nu är vårt 10 år så det klart att det blir lite slitet. Det finns också plattor i linoleum, men när vi la in vårt så gillade inte jag färgen på dem. Men det var då det.

Nu ska jag kika runt hos dig.
Du är varmt välkommen tillbaka till mig, även om jag kanske verkar lite vimsig *ler* och jag ikar gärna in till dig igen!

Kramar
Karin