söndag 2 mars 2008

Vasalopp och påskpyssel

Idag när Vasaloppet gick av stapeln passade jag på att påskpyssla i soffan. Jag klädde ett påskägg med vita små silkespappersbitar och limmade med decopagelack. Om någon vill göra detta vill jag varmt rekommendera att grundmåla ägget. Många lager blev det....Så här blev det. Jag hittade en spets i tant Selmas sykorg som var i lagom längd.


Jag hittade ett gammalt bokmärke i ett skåp....som jag tycker passar bra på ägget.Årets första cykeltur idag gick till Kupolen. Jag köpte tre ljusägg. När man bränner dem kommer gulan fram. De står på ett gammalt pressglasfat.


Även ljusbrickan har fått en touch av påsk genom ett silvrigt ägg från Indiska. Det går att öppna så jag undrar vilket godis påskharen kommer att lägga i? Hoppas det blir något riktigt gott för att det här är mitt ägg.Så här ser det ut på matsalsbordet nu. Orkideén fick jag av min kära make när jag fyllde år.

Nu väntar Wallander på fyran.
Ha en trevlig arbetsvecka!
Kram A

4 kommentarer:

Unknown sa...

Vilka fina ägg, blev himla sugen på att påskpynta idag också men vi är sjuka allihopa så det får nog bli framöver istället...

Grattis på födelsedagen förresten, även om det är ett väldigt försenat grattis, jag har så himla dålig pejl på datum:( sorry

Solsjö - Under en vind sa...

Vad fint du har fixat inför påsken!

Ha en ny bra vecka! Kram!

HEMMA HOS LINNÈA sa...

Hallo
Vilket fint påskägg, jag håller också på med ägg...
Och vad du har påskpyntat fint, man kanske ska ta fram lite pynt.
Ha en skön vecka
Kram Liselotte

Där Rosor Aldrig Dör sa...

Men ojj vilka fräsiga ljusägg du köpt! Söta =) Å silver ägget från Indiska är verkligen fint samt det du pyslat ihop själv.

Ha en fortsatt trevlig helg!
Kram Benita