lördag 23 augusti 2008

Användbara presenter

Jag fick ett presentkort av min klass på avslutningsdagen. För det köpte jag en kedja med två tillhörande hängen som jag tycker jättemycket om och är riktiga favoriter nu.

Hängena sitter med ett lås så det är bara att byta efter humör. Blomman har varit en symbol för oss under året och barnen fick var sin pappersblomma på stjälk av mig.
Av två gamla fiolelever fick jag passande kakmått i somras när vi hade en underbar dag tillsammans vid vår stuga. Solen sken, vi åkte bryggbåt, badade, åt tacos, och spelade tillsammans på bryggan.

Nu när hösten är här måste vi sätta på ugnen och prova att baka musikkakor! Idag skiner solen, det är höst i luften och vi ska gå på en uppfriskande skogspromenad med Oliver, Milla och Bonnie som jag är plastmatte åt den här helgen.


Ha en skön hösthelg

3 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

VIlka underbara smycken! Perfekt med presentkort när man kan välja vad man vill.

Och roliga kakmått!

Grattis, du vann LANTLIV i tävlingen på min blogg! Maila mig din adress så kommer den snart på posten. maria@hemochlycka.se kram!

Angel.Pearls sa...

Hej Lyckofröken! Vilket fint smycke -bra när det går att variera efter humör! Så, det var du som vann tidningen -kanske kan jag få läsa den efter dig...(fniss)-Grattis o ha en fin dag // Eva med Pärl/Smyckesblogen AngelPearls

Där Rosor Aldrig Dör sa...

Vilka fräna kakmått, sådana har jag då aldrig sett tidigare =)

Ha de gott!
Kram B