tisdag 5 augusti 2008

Ofrivilligt skådebröd


Idag har jag och lillan bakat. Jag hade lovat gamla dagisfröken som lämnade oss att vi skulle bjuda på bullar om hon kom tillbaka. Jag har bakat bullar 3 gånger sedan 1997. Det märks för det tar tid, det blir väldigt rörigt och sista plåten med omsorgsfulla småbullar blev kvar i ugnen! De är stenhårda rakt igenom. Nu är det ingen katastrof, vi bakade på en liter så det räcker till både dagisbarnen och fröknarna för våran superfröken kommer tillbaka! Vi är så glada!

Tro det eller ej men jag har städat notskåpet med tusentals ark med låtar av olika slag. Det tog över två dagar att komma till botten med allt, gå genom och sortera, kasta dubbletter och sådant som man förhoppningsvis inte kommer att ha användning av och slutligen sätta in i låtarna i olika pärmar. Nu är det gjort och det känns bra.
Go´natt-kramen A

3 kommentarer:

Dicksonska våningen sa...

Vilken mysig blogg! Jag har ungefär likadana semesterbilder från Skagen :) Det var en fantastisk mysig stad! Hela danmark är ju underbart!
Kram Annika

Nämnkarls sa...

Du har tydligen varit riktigt energisk vad gäller bloggandet i sommar och du har ändå krafter kvar till bullbak. Det ser gott ut...

Kram A

Hem och Lycka sa...

Hihi, så kan det bli ;-) Mysigt med bullbak, mina ser alltid ut som om en femåring har gjort dem dock :-D Jag brände mig en gång på sidan av ugnen när jag skulle ta ur plåten med bullar, en bulle halkade av och in i ugnen och glömdes kvar. Sen nästa gång när jag satte på ugnen och väntade på att den skulle komma upp i värme kunde jag inte för mitt liv begripa varför det redan luktade mat INNAN jag hade stoppat in maten i ugnen :-D

kram