fredag 18 januari 2008

Dubbel glädje

Många av er har väl liksom jag nyss kommit hem från en arbetsvecka. Jag kände mig urblåst och trött och hade satt mig ner på en stol och börjat fundera på varifrån jag skulle få kraften till att orka fixa till lite tacos innan Lets dance. Då knallade sonen ut efter posten och jag fick 5 brev! 20% på reapriset på HM, bonus från Stadium, noter till en konsert som jag lovat medverka på, Drömhem och trädgård och så ett handskrivet kuvert. I det låg det ett vackert kort, med orden Glöm inte vilken skatt en vanlig dag är (och visst är det så även en fredag eftermiddag). Det var från underbara smultronstället, det var dessutom ett fint paket. Kan ni tänka, jag fick denna vackra ljuspåse. M har broderat ordet glädje på den. På baksidan av kortet stod; detta ord förknippar jag dig med...Tack snälla M. Du har verkligen förgyllt min tillvaro. Nu känns det lätt som en plätt att fixa till lite käk.


Den lyser så fint på min skänk i köket.Mitt kära gamla bokskåp som nu är musikskåp är från min föräldragård. Det är av ek. Här inne förvarar jag min skatt; alla mina noter. En episod om detta skall jag berätta för er nästa gång.

En bättre och mer glädjande fredagseftermiddag kunde jag inte ha tänkt mig.

Bamsekram till er alla från A

6 kommentarer:

Smultronstället sa...

Heej gulliga dej!

Vad kul att du tyckte om ljuspåsen. Ja nog var det trist em idag i ruggiga vädret, kul att kunna sprida lite värme en sån här dag:-

Må så gott, trevlig helg!

Kramkram
M

Solsjö - Under en vind sa...

Här är en till som kan hoppa högt av förtjusning när det kommer annan post än vita räknin! Kram!gskuvert! Ljuspåsen är sååå fin! Fortsatt skön helg

Där Rosor Aldrig Dör sa...

Ååå vilken söt ljuspåse! Fin ljuslyckta du har i fattigmans silver, jag gillar den.

Kram B

Lyckofröken sa...

Svar till Benita:

Hej B!
Den där lilla lyktan har jag köpt på Idéa i Romme. Mitt emot Rommehedslägret utanför Borlänge. Hon har frisering och en liten inredningsbutik.
Kram A

IKT i min vardag sa...

Visst är det härligt att få post och paket! Så fin ljuspåsen var, förstår att du blev glad:)

Hälsningar Linda

HEMMA HOS LINNÈA sa...

Hallo
Ja det är loppisen vid rusta.
Jag hittade en karaff för 20:-, ett litet salt o peppar på fat 15:-,en bensindunk som var ett barskåp för 50:-, min man gillar gamla bilar.
Man hittar alltid nått.
Ha en trevlig ny vecka
Kram Liselotte